Sikker DNS-administrasjon - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Sikker DNS-administrasjon

Domain Name System (DNS) blir ofte referert til som telefonboken til Internett. Systemet brukes til å konvertere datamaskinens vertsnavn til en IP-adresse. For eksempel konverterer det nettstedets adresse, f.eks. zacco.com, til noe Internett forstår.

En sikker og pålitelig DNS-løsning er avgjørende for din tilstedeværelse på nettet, da DNS påvirker hele tjenestekjeden, for eksempel nettstedet ditt, e-postfunksjonalitet, apper og andre nettfunksjoner. Vi tilbyr følgende tjenester for å sikre at du kan stole på din:

  • Premium DNS service: Ved å kombinere tjenesten til en global DNS-leverandør med svenske Netnod, tilbyr vi en sofistikert DNS-løsning med det høyeste nivået av sikkerhet og ytelse. Netnod er ansvarlig for en av de tretten rotserverne rundt om i verden (som til sammen utgjør grunnlaget for Internett), noe som sikrer bunnsolide tjenester.
  • DNSSEC: Hvert nettsted du besøker og hver e-post du sender, er avhengig av DNS-samhandling. DNSSEC (DNS Security Extension) øker DNS-sikkerheten og hindrer at domenetrafikken manipuleres.
  • Outsourcet DNS-administrasjon: Zaccos eksperter innen domeneadministrasjon hjelper deg med å administrere, oppdatere og justere sonene og postene dine i vår Premium DNS-tjeneste. Ved å gi deg en dedikert konsulent, tilbyr vi DNS og sonestyring som er trygg, rask og problemfri.
  • Sekundær DNS-tjeneste: Vår sekundære DNS-tjeneste lar deg bruke våre navneservere som et supplement eller sikkerhetskopiering til dine egne navneservere, økende redundans og DNS-ytelse.

Vil du lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med sikker DNS-administrasjon? Kontakt oss!

Snakk med oss!

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss