Corporate Domain Management - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Corporate Domain Management

Et selskaps tilstedeværelse på nett er ofte starten på kundenes søk når de skal bestemme seg for å kjøpe produktene eller tjenestene dine. Din digitale identitet, søkbarhet og domenenavnsregistrering er noen av de kraftigste tilgjengelige verktøyene for å fremme og beskytte merkevaren din på nett.

Zacco er eksperter på domenenavnsregistrering. Vi hjelper deg med å kontrollere, beskytte, administrere og overvåke din digitale tilstedeværelse, domenenavnportefølje og online branding globalt, inkludert domenenavnsregistrering, avanserte DNS-løsninger og kvalitetssertifisering eller verifisering.

  • Domenenavnsregistrering og -oppkjøp: Domenenavnet ditt er nettadressen din, og en kort adresse som er lett å huske, gjør det lettere å finne deg og dine produkter eller tjenester. Vi hjelper deg med å registrere, kjøpe og, når det er nødvendig, ta rettslige skritt for å overta et domenenavn som er relevant for din organisasjon gjennom domenenavntvister. Vi kan administrere domener globalt, inkludert alle tilgjengelige toppdomener (for eksempel .com) eller de nyere gTLD-ene (som .shop) samt alle tilgjengelige landkode-toppdomener.
  • Domenenavnsperre: Dette er en sikkerhetsfunksjon som skal overvåke og beskytte sikkerheten til ditt online domene. Når den er aktiv, forhindrer den eventuelle uautoriserte, uønskede eller utilsiktede endringer av domeneregistreringen. Den gjør det mulig å overføre domenenavnet til en annen registrar, endre eierskapet, slette det, endre navneservere eller oppdatere eventuelle tilknyttede kontaktdetaljer, uten en bestemt autorisasjon og deaktivering av sperren.
  • Konsolidering av domenenavnsportefølje: Vi hjelper deg med å konsolidere hele porteføljen din av domenenavn til én enkelt registrar. Sentralisert domenenavnadministrasjon og et dedikert kontaktpunkt, gjør det betydelig enklere å få oversikt over domenene dine, og å foreta relevante endringer på alle sider samtidig. Vi tilbyr en premium DNS-tjeneste, eller bruk gjerne eksterne navneservere etter eget valg.
  • Lokal tilstedeværelse: Mange landsspesifikke toppdomener begrenser domenenavnsregistrering ved å pålegge strenge kvalifikasjonskrav, ofte knyttet til å ha en lokal tilstedeværelse slik som nasjonal selskapsregistrering eller statsborgerskap i det landet for å registrere sitt TLD. Zacco tilbyr lokal tilstedeværelse på mer enn 200 TLD-steder, slik at du kan registrere ellers begrensede domenenavn.
  • DPML-blokkering: Domain Protected List (DPML) gir innehavere av registrerte varemerker muligheten til å blokkere registrering av varemerkenavn eller -ord på tvers av alle toppdomenene som er innmeldt i DPML-registeret. Vi hjelper deg å registrere varemerket ditt for å beskytte mot krenkende domeneregistrering i de fleste TLD-er.
  • Personverntjenester: Med våre personvern- og proxy-tjenester tilbyr vi registerkompatibel anonymitet, og holder eierskapet til et domenenavn konfidensielt. Dette er spesielt nyttig ved registrering av domenenavn knyttet til nye merkenavn som ennå ikke er offentliggjort.
  • Snapback/backorder-tjenester: Er domenenavnet du har lengtet etter snart i ferd med å bli slettet og frigitt for offentligheten? Vi hjelper deg med å fange det opp, overføre registrering av domenenavnet til deg, og sikre at riktig eierskap registreres.
  • Retningslinje- og strategidokumenter: Retningslinjer for domenenavnstrategi inkluderer vanligvis hvilke domener som skal registreres, hvem som vil ha tilgang, teknisk styring og organisasjonsstrukturer. Vi hjelper deg med å opprette en omfattende retningslinje- og domenestrategi som passer de spesifikke behovene til din virksomhet.

 

Zacco kan bistå med registrering, styring, sikkerhet og overvåking av hele din globale domenenavnportefølje. For mer informasjon, ta kontakt med én av følgende personer:

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss