Zacco - Patent rights | Copyright & Trademarks | Cybersecurity
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Om oss

Vi er Zacco

Zacco er en moderne, full-service IP-virksomhet med over 150 års erfaring med innovativ tenkning.

Vi tilbyr et 360 °-perspektiv på immaterielle verdier: fra innlevering av patentsøknader, varemerkeregistrering og designbeskyttelse til programvareutvikling, beskyttelse av digital brands, cyber security, porteføljestyring og IP-strategier i den moderne økonomien.

Hvor er det du vanligvis kommuniserer og er i kontakt med dine kunder? I en butikk eller på nett gjennom et nettsted, e-handel og sosiale media? Hvordan kan du gjøre din online tilstedeværelse til en eiendel av verdi?

Ved å slå sammen de tradisjonelle IP-områdene med cyber security, programvareutvikling og digital brands, tar vi oss av dine ideer, innovasjoner, data og identitet – samt alle andre immaterielle verdier. Det vil si alt som du ikke helt klarer å sette fingeren på. Vi beskytter dem, gir deg eierskap og sørger for at det er du som beholder dem – nå og i fremtiden.

Vi kaller det et 360°-perspektiv på immaterielle rettigheter.

  • Vi er mer enn 500 ansatte og har eksperter innen alle aspekter av immaterielle rettigheter, herunder et stort antall erfarne Patent, Trademark og Design Attorneys, så vel som Paralegals, IT-spesialister og programvareutviklere.
  • Vi har nesten 250 000 registrerte IP-rettigheter i vår portefølje og håndterer et stort antall søknader, patentvalideringer og fornyelser hvert år.
  • Vi har en lang historie som internasjonal IP-virksomhet som startet tilbake i 1870: Etter en sammenslåing i 2001 – mellom Hofman-Bang i Danmark, Stockholm Patentbyrå i Sverige og Bryns Patentkontor i Norge – fikk selskapet navnet Zacco etter én av sine grunnleggere, Knut Yngve Zacco. I juli 2009 fusjonerte Zacco med det tradisjonsrike og velkjente IP-konsulentfirmaet Albihns og dannet selskapet Albihns.Zacco. I september 2012 ble navnet endret til Zacco.

Våre eksperter

Vi er stolte over det vi gjør hos Zacco, og vi er stolte over ekspertene vi har ansatt – vi har mer enn 500 ansatte, inkludert patent-, varemerke- og designrådgivere og paralegals, Cyber Security-konsulenter og programvareutviklere. Vi har eksperten for deg, uansett hvilken industri eller hvilket forretningsområde du kommer fra, og du kan finne dem lenger nede.

AAA Credit Rating

Zacco Denmark, Sweden and Norway have a AAA credit rating according to Dun & Bradstreet