Zacco IP 360 | beskyttelse av dine immaterielle rettigheter med cybersecutiry, programvare og digital brands
Zacco logotype
Zacco logotype
IP 360 – Fremtiden for immaterielle rettigheter

Når verden endrer seg, gjør vi det samme

Immaterielle verdier er ikke lenger bare innovasjoner og produkter. I vår digitale verden finner man verdier så å si overalt. Ofte er du faktisk i besittelse av verdier som du ikke er klar over.

Ved å slå sammen de tradisjonelle IP-områdene med cyber security, programvareutvikling og digital brands, tar vi oss av dine ideer, innovasjoner, data og identitet – samt alle de andre immaterielle verdier som du ikke helt klarer å sette fingeren på. Vi beskytter dem, gir deg eierskap og sørger for at det er du som beholder dem – nå og i fremtiden.

Vi kaller det et 360°-perspektiv på immaterielle rettigheter.

Vi sørger for at du beholder dem

Vi tar oss av dine ideer, innovasjoner, data og identitet – samt alle andre immaterielle verdier som du ikke helt klarer å sette fingeren på. Vi sorterer immaterielle verdier i tre områder. Disse områdene dekker alt du trenger når det gjelder å finne frem til og beskytte verdier som øker verdien på forretningen. Noen av begrepene høres sikkert mer kjent ut for deg og ditt firma enn andre.

Vi vil gjerne gjøre deg kjent med alle tre begrepene fordi du sannsynligvis har alle tre typer verdier.
Uansett hvilken type verdier det gjelder, det være seg digital, identity eller innovation assets, så beskytter vi dem, gir dem verdi og sørger for at du får beholde dem.

INNOVATION ASSETS

Alt som er forbundet med en oppfinnelse eller en innovasjonsprosess kan bli til en innovation asset. Patent, opphavsrett, lisenser, forretningshemmeligheter, ekspertise og prosesser er noen eksempler på innovation assets som kan øke verdien på ditt foretak. Vi ser på alle aspekter innenfor innovation assets og på hvordan man administrerer dem på best mulig måte.

DIGITAL ASSETS

Det er en helt ny verden der ute. Data genereres overalt – derfor må vi finne nye måter å sikre dem på. En digital asset kan ha mange former og funksjoner: data, apper, algoritmer, programvare, kunderegistre, domenenavn, databaser og brukergrensesnitt er noen eksempler på digitale eiendeler som kan være av stor verdi for din forretning.

IDENTITY ASSETS

Vi tar oss av alle aspekter som er forbundet med et firmas identitet. Brand, design, fremtoning, grafisk presentasjon, lukt, lyd og følelse – alt dette er aspekter som kjennetegner en forretning, og som hjelper med å få et firmas identitet til å stå frem. Alt fra varemerker, design, domenenavn, tekst og bilder til lisenser, nettsteder og sosiale media kan bli til identity assets. Dette er rettigheter og verdier som øker verdien til en forretning.

Vår innovative tenkemåte har blitt belønnet – gang på gang.

Vi har hele tiden utfordret måten immaterielle rettigheter defineres på – og vi fortsetter med å utfordre oss selv til å gi våre kunder de beste tjenestene, beskytte deres eiendeler og øke verdien på forretningen.

Vi har mer enn 150 års erfaring med innovativ tenkning. Denne erfaringen kommer godt med når vi tar i bruk nye arbeidsmåter og -teknikker. På denne måten er vi med på å bevege industrien fremover – mot fremtiden.

Denne innsatsen har ikke gått ubemerket hen: Zacco som firma, og flere enn 30 av våre konsulenter, har oppnådd plasseringer i beste kategori og individuelle anbefalinger fra World Trademark Review, Intellectual Asset Management, Managing IP og Legal 500. Disse utmerkelsene bekrefter den enestående kvaliteten på våre tjenester. Vi har videre fått utdelt den prestisjetunge prisen Scandiavian Firm Of The Year av Managing Intellectual Property gjentatte ganger. Dette takket være Zaccos viktigste ressurser – nemlig våre over 500 høyt kvalifiserte medarbeidere.

Det er en fantastisk anerkjennelse som viser at vi er på rett vei mot fremtiden av immaterielle rettigheter.

Rosettes for zacco_2023

KONTAKT OSS

Snakk med oss om dine skjulte eiendeler

VÅR ARBEIDSPROSESS

Vår måte å beskytte dine verdier på