Årsavgift for patenter - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype

Årsavgift for patenter

Ikke glem å fornye patentrettighetene dine, ellers vil de opphøre

Årsavgifter for patenter er avgifter som en patenteier må betale for å fornye et meddelt patent. Ellers opphører patentet, og du som patenteier mister dine rettigheter før den regulære fristen. Beløpet og antallet for denne fornyelsesavgiften er forskjellig avhengig av nasjonal og internasjonal lov, men de skal ofte betales én gang i året, derav betegnelsen «årsavgift». Betalingen er med andre ord nødvendig hvis du vil beholde et patent i porteføljen din, men det er en administrativ oppgave du ønsker skal utføres mest mulig effektivt uten å bruke unødvendig tid eller penger. Så hvorfor ikke overlate det til en erfaren leverandør av årsavgiftstjenester som Zacco?

Vi garanterer pålitelighet kombinert med konkurransedyktige priser for årsavgiftstjenester

Et høyt sikkerhetsnivå, åpenhet og kostnadseffektivitet – det er disse tre kravene som står øverst på dagsordenen for virksomheter som tenker på håndtering av årsavgifter. For de med en større patentportefølje med mer komplekse krav, kan våre eksperter på patentårsavgifter lede deg gjennom hele fornyelsesprosessen med detaljert innsikt i lokal og internasjonal lovgivning, prosedyrer og forpliktelser. Vår toppmoderne nettplattform IPview er utviklet for administrasjon av IP-rettigheter, og vi tilbyr sikkerhet, konfidensialitet og kostnadseffektivitet samt tilpassbare løsninger avhengig av dine behov og porteføljestørrelse.

Velinformert porteføljerådgivning sikrer at du kun betaler årsavgift for verdifulle rettigheter

Våre erfarne patentrådgivere tilbyr veiledning om relevansen av porteføljen din, identifiserer patenter som kanskje ikke lenger er egnet eller passer til formålet, og reduserer offisielle fornyelsesavgifter og administrasjonskostnader i prosessen. Vi kan også gi råd om fornyelsesstrategi, og hjelpe deg å identifisere den mest effektive administrasjonen av IP-kravene dine.

Gjennom Zacco har du tilgang til våre patentrådgivere og advokatassistenter i Danmark, Sverige, Norge, Storbritannia og Tyskland, samt et omfattende og veletablert globalt nettverk av agenter i andre land. Vi gir deg et enkelt kontaktpunkt og en unik inngangsport til Europa. Les mer om hvordan Zacco IP-tjenester kan hjelpe deg å administrere din IPR-portefølje her.

For mer informasjon eller hvis du ønsker at vi skal fortelle deg mer om tjenesten vår og utarbeide et tilbud, vennligst kontakt med én av følgende personer:

 

Snakk med oss!

Magnus Ljungdahl

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand
Team Manager
Gothenburg

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg
Tilbake til alle tjenester Kontakt kontorene våre