IP-porteføljestyring - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype

IP-porteføljestyring

Alle dine IP-verdier, som sannsynligvis er varierte, danner sammen din portefølje. Porteføljestyring er en kontinuerlig prosess med å vurdere verdier, legge til nye og kvitte seg med dem som ikke lenger er av verdi for din forretning.

Få en oversikt over verdiene i din portefølje

Du er kanskje mest opptatt av å få en rask, tydelig og håndterbar oversikt over din bedrifts IP-portefølje. Hvilke IP-verdier inneholder den for tiden, hva er det som mangler og hvordan kan den utbedres? For å ha kontroll må du vite alt dette.

Håndtering av verdier på en kostnadseffektiv måte Hensynet til kostnader er viktig på alle nivåer. Når det gjelder styringen av din IP-portefølje, er det absolutt nødvendig at du investerer i, beholder eller kvitter deg med de riktige IP-verdiene. Kanskje din strategi og dermed din IP-portefølje kan finslipes for å bli mer proaktiv eller mer aggressiv, slik at du raskt kan utvikle en patentportefølje som kan forsvare dine hovedprodukter, deres fremtidige utvikling og relaterte produkter. Det kan også være hensiktsmessig å vite om noen aspekter innen porteføljehåndteringen burde outsources – med tanke på kostnader, tid og/eller kompetanse.

Zacco gir deg full oversikt Vi kan hjelpe deg med å identifisere de IP-aspektene du bør jobbe med for å styre din IP-portefølje på best mulig måte. Vi hjelper deg med å finne frem blant de mange mulighetene som finnes, slik at du kan benytte deg av dine in-house-ressurser på best mulig måte og outsource der det er mest hensiktsmessig.

Vi kan også tilby en trygg portal for din portefølje – vi kaller det Zacco Net Premium – der du har tilgang til opplysninger om dine IP-rettigheter døgnet rundt og når det passer deg og dine behov.

Ta kontakt med oss! Zacco er klar til å være din betrodde og trygge partner. Du får en unik kombinasjon av juridisk, teknisk, digital og Cyber-Security-kompetanse så du trygt kan forvalte din IP-portefølje på en optimal måte.

Snakk med oss!

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Magnus Ljungdahl

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand
Team Manager
Gothenburg

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg
Kontakt oss