Zacco - Vår kultur
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Karriere

Arbeidskultur

Hos Zacco oppmuntrer vi til en høy prestasjonskultur og har et sterkt fokus på et godt internt samarbeid i hele organisasjonen. Vi tilbyr et spennende og motiverende arbeidsmiljø og en ambisiøs arbeidskultur.

Zacco er preget av den skandinaviske arbeidskulturen, siden de fleste av våre kontorer befinner seg i Skandinavia og Nord-Europa. Dette betyr at vi har en flat organisasjonsstruktur og at fremtidige medarbeidere blir involvert “fra dag én”. Vi tror på frihet under ansvar og støtter opp under en fleksibel arbeidshverdag, så lenge det går begge veier. Vi er også opptatt av kompetanseutvikling, slik at våre medarbeidere kan holde seg oppdatert om endringer som skjer i industrien, og videreutvikle sine ferdigheter.

Samtidig har vi et internasjonalt perspektiv hos Zacco: Vi samarbeider med firmaer og kolleger over hele verden – ofte i skreddersydde team på tvers av våre over 30 avdelinger, for å hjelpe kundene våre best mulig. Selv om vi er så spredt, opprettholder vi et sterkt fokus på å jobbe og opptre som ONE Zacco.

Performance-modell

Hos Zacco har vi tro på å skape og belønne en performance-kultur. Derfor bruker vi en performance-modell som gjelder alle nivåer i organisasjonen, og som gjør det mulig for de ansatte å holde øye med sin prestasjon på månedlig basis.

En viktig del av performance-modellen er lønnsmodellen Pay for Performance (PFP). Medarbeiderne belønnes utfra sine egne og teamets resultater. Modellen vår er basert på en sammensatt lønnsavtale, der den totale lønnen som er tilgjengelig, er basert på en kombinasjon av en fast del og en variabel del som belønner prestasjoner i verdensklasse.

Møt våre ansatte

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos Zacco? Våre ansatte kan hjelpe deg. Her kan du få et innblikk i hverdagen til forskjellige medarbeidere innen forskjellige områder hos Zacco.

Stein Aamot

Partner
Patent Attorney
Sarpsborg, Oslo, Bergen, Stavanger

Les hele intervjuet

Yashaswini Hiran

Head – Human Resources, Region India
Bangalore

Les hele intervjuet

Patrik Olsson

Regional Director, Sweden West European Patent Attorney
Gothenburg

Les hele intervjuet

Lone Prehn

Senior Partner Master of Law European Trademark and Design Attorney
Copenhagen

Les hele intervjuet

Camilla Rendal Nielsen

Senior Partner
Patent Director, Region Denmark & Germany
European Patent Attorney
M.Sc.

Les hele intervjuet

Marcus Eilenberg
Tobias Harhoff

Arbeidssamarbeid på tvers av felt: Varemerker og digitale merkevarer.“Når vi jobber hånd i hånd,

Les hele intervjuet

Vishanth Ramakrishnan
Carin Pettersson

Arbeidssamarbeid på tvers av grenser om outsourcing-prosjekt. “Den andre personen er bare en skypesamtale,

Les hele intervjuet

KANDIDATDATABASE

Registrer din CV og søknad

REGISTER DEG PÅ VÅR JOBBAGENT

Hold deg oppdatert på våre ledige stillinger