Arbeidskultur - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype

Karriere

Arbeidskultur

Hos Zacco oppmuntrer vi til en høy prestasjonskultur og har et sterkt fokus på et godt internt samarbeid i hele organisasjonen. Vi tilbyr et spennende og motiverende arbeidsmiljø og en ambisiøs arbeidskultur.

Zacco er preget av den skandinaviske arbeidskulturen, siden de fleste av våre kontorer befinner seg i Skandinavia og Nord-Europa. Dette betyr at vi har en flat organisasjonsstruktur og at fremtidige medarbeidere blir involvert “fra dag én”. Vi tror på frihet under ansvar og støtter opp under en fleksibel arbeidshverdag, så lenge det går begge veier. Vi er også opptatt av kompetanseutvikling, slik at våre medarbeidere kan holde seg oppdatert om endringer som skjer i industrien, og videreutvikle sine ferdigheter.

Samtidig har vi et internasjonalt perspektiv hos Zacco: Vi samarbeider med firmaer og kolleger over hele verden – ofte i skreddersydde team på tvers av våre over 30 avdelinger, for å hjelpe kundene våre best mulig. Selv om vi er så spredt, opprettholder vi et sterkt fokus på å jobbe og opptre som ONE Zacco.

 

Performance-modell

Hos Zacco har vi tro på å skape og belønne en performance-kultur. Derfor bruker vi en performance-modell som gjelder alle nivåer i organisasjonen, og som gjør det mulig for de ansatte å holde øye med sin prestasjon på månedlig basis.

En viktig del av performance-modellen er lønnsmodellen Pay for Performance (PFP). Medarbeiderne belønnes utfra sine egne og teamets resultater. Modellen vår er basert på en sammensatt lønnsavtale, der den totale lønnen som er tilgjengelig, er basert på en kombinasjon av en fast del og en variabel del som belønner prestasjoner i verdensklasse.

Møt våre ansatte

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos Zacco? Våre ansatte kan hjelpe deg. Her kan du få et innblikk i hverdagen til forskjellige medarbeidere innen forskjellige områder hos Zacco.