Online Brand Protection - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Online Brand Protection

Våre Online Brand Protection-tjenester fungerer perfekt sammen med våre Corporate Domain Management-tjenester. De tilbyr registrering, beskyttelse og overvåking som dekker alle aspekter av din tilstedeværelse av beskyttelse av merke på nettet. For å forsvare verdien av din digitale merkevare, kan vi overvåke og håndheve dine domener, varemerker, design og patenter, og hjelpe deg med å beskytte omdømmet til organisasjonen din og verdien av firmanavnet ditt.

Vi hjelper deg å identifisere og fjerne straffbar eller uautorisert bruk av merkevarene dine, inkludert overvåking for varemerke-, design- eller domenekrenkelse, samt fjerning av lignende eller villedende versjoner. Det inkluderer også fjerning av etterligninger eller falske varer som tilbys for salg, og mulige ekte varer hvis de selges uten din tillatelse, enten de er tilgjengelige via store online markedsplasser eller sosiale medier.

  • Overvåkingstjenester: Vårt overvåkings- og håndhevelsesverktøy – Zacco Zero – er utformet for å beskytte merkevarens tilstedeværelse på nettet ved å informere deg om hvor og hvordan merkevaren din blir brukt, og muligens misbrukt på internett. Zacco Zero søker gjennom alle åpne kanaler som nettsteder, sosiale medier og markedsplasser over hele verden, samt betalte søk og appbutikker. Verktøyet kan til og med brukes til å håndheve rettighetene dine direkte, og ofte fjerne krenkende innhold med ett enkelt knappetrykk. Vi kan også skreddersy funksjonene til Zacco Zero etter dine spesifikke behov.
  • Overvåking av domenenavn: Domain Name Watch-tjenesten informerer oss om domenenavnregistreringer eller fremtidige anvendelser som inkluderer merkenavnet ditt i adressen. Tjenesten kan også tilpasses for å oppdage feilstavinger eller forvekselbart lignende variasjoner, og søkene kan utføres med en hyppighet som passer dine behov og risikonivå.
  • ‘Trademark Clearinghouse’: Som innehaver eller eier av et registrert varemerke, er du berettiget til å føre deg inn i ‘Trademark Clearinghouse’ (TMCH). Dette gjør at du kan registrere nye generiske toppdomener (TLDer) før de publiseres for offentligheten. Dette er svært verdifullt når det utgis nye TLDer som kan være relevante for merkenavnet ditt.
  • ‘Brand Protection’ på digitale handelsplattformer: Det digitale varemerketeamet i Zacco kan hjelpe deg med registrering, administrasjon og håndhevelse av varemerkene, patent- og domeneporteføljen din på alle de største databasene for plattformhåndhevelse som for eksempel ‘Amazon Brand Registry’, ‘Ebay Vero’ eller ‘AliBaba IP Protection Platform’

Zaccos tjenester for beskyttelse av merke på nettet og domenehåndtering dekker nesten alt du trenger for å sikre og håndheve verdien av merkevaren din, og hjelper deg med å opprettholde ditt hardt opptjente rykte. For mer informasjon om hvordan vi kan tilpasse tjenestene til dine behov og ditt budsjett, ta kontakt med én av følgende personer:

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand
Team Manager
Gothenburg

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg
Kontakt oss