Zacco - Bli med på laget
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Karriere

Dine innovative tanker skaper verdier

Vi er alltid på utkikk etter skarpe hoder og nye måter å ta vare på våre kunders forretning og ideer på. Hvis du også mener at beskyttelse av innovasjoner og ideer skaper verdier og fremdrift for våre kunder, bør du bli med oss.

Er du fremtiden for immaterielle verdier? Da bør du begynne å jobbe hos oss!

Vi er et av Europas ledende IP-selskaper. Vi arbeider med de beste innenfor faget og har et sterkt samarbeid mellom landene og de forskjellige tekniske områdene. Med vår innovative måte å kombinere tradisjonelle IP-tjenester med cyber security og programvareutvikling på, leder vi an innenfor bransjen.

 

Hos Zacco jobber du i en internasjonal organisasjon som kan tilby mange muligheter for å ta del i og utvikle prosjekter og oppdrag på tvers av regioner, kulturer og land. Vi jobber med alle typer kunder: store, internasjonale kunder, små og mellomstore kunder og lokale start-ups. Zacco tilbyr et spennende miljø som gir rom til å vokse og lære av de beste innenfor feltet – og vi er stolte både av våre eksperter og av arbeidet vi gjør i Zacco: Vi tar oss av alle immaterielle verdier til våre kunder, til og med av dem som de ikke er klare over at de eier. Vi arbeider på en proaktiv måte, ofte i skreddersydde team for å tilpasse oss våre kunders behov, og vi har en ambisiøs og motiverende arbeidskultur.

Ledige stillinger

Dette er din sjanse til å bli ansatt i et prisvinnende firma og jobbe med noen av de beste innenfor IP-faget! Vi har eksperter på alle aspekter innenfor immaterielle verdier – men vi er alltid på utkikk etter flere. Ta en titt på våre ledige stillinger. Du kan også registrere din CV i vår database og abonnere på vår Job Agent ved å bruke lenkene nederst på siden.

KANDIDATDATABASE

Registrer din CV og søknad

REGISTER DEG PÅ VÅR JOBBAGENT

Hold deg oppdatert på våre ledige stillinger