Programvarelisensiering og åpen kildekode - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Programvarelisensiering og åpen kildekode

Er du en utvikler som forbereder deg på å lisensiere programvaren din? Vurderer du å lisensiere programvare eller integrere åpen kildekode-programvare i IT-infrastrukturen din? Hos Zacco kan vi hjelpe deg med å finne de beste juridiske løsningene.

Lisensiering av programvare kan være en kompleks utfordring for både lisensgiver og lisenstaker, og innebærer ofte både betydelige investeringer og langvarige forpliktelser. Å skreddersy bærekraftige, balanserte og kostnadseffektive juridiske løsninger krever dyktighet, erfaring og kreativitet. Vårt team av eksperter vil veilede deg gjennom alle trinnene i prosessen, og sørge for at alle relevante spørsmål er riktig adressert og at de riktige valgene er tatt.

Programvare med åpen kildekode: En populær løsning

Åpen kildekode programvare har blitt populært av mange grunner. Brukere kan skaffe programvaren gratis og endre den etter behov eller kjøpe kommersielle produkter som samler opp åpen kildekode-utvikling og støtter dem gjennom en livssyklus på de måtene som er nødvendige for mange bedriftsproduksjonsdistribusjoner. Kunnskap om konsesjonsskjemaene og andre viktige aspekter er imidlertid avgjørende for en vellykket tilpasning og integrering. Å ikke vite de juridiske konsekvensene av å bruke åpen kildekode kan sette eierskapet av programvaren på spill.

Det er vår virksomhet å kjenne din virksomhet

Å lære om de viktigste aspektene ved bedriften din vil hjelpe teamet vårt med å beskytte det og sikre konkurransefortrinnet ditt. Det er derfor vi streber etter å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. En klar forståelse av hvordan du jobber er avgjørende for å finne de beste juridiske løsningene for bedriften din.

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss