Outsourcing av avtaler - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Outsourcing av avtaler

Vurderer du å outsource et IT-prosjekt, eller kanskje til og med hele bedriftens IT-infrastruktur? Er du leverandør av outsourcing-tjenester? Hos Zacco kan vi hjelpe deg med å finne de rette juridiske løsningene.

Outsourcing av IT-prosjekter, oppgaver eller til og med hele IT-infrastrukturer har blitt stadig mer populært de siste to tiårene. Ofte viser det seg å være et praktisk og kostnadseffektivt alternativ til å ansette, administrere og vedlikeholde internt – hvis det gjøres riktig. Dårlig forberedelse og gjennomføring av et outsourcing-prosjekt vil nesten alltid koste både kundene og tjenesteleverandøren tid, penger og troverdighet. Det er like viktig for begge parter å ta hensyn til alle de viktigste spørsmålene.

Mangel på forståelse av prosesser etter kontrakten, og for eksempel beslutningsrettigheter kan lett føre til at tjenester ikke utføres, implementeringsaktiviteter stopper opp og andre frustrasjoner, mens et godt forberedt og utført prosjekt, vil levere den fleksibilitet, erfaring, dyktighet og kostnadseffektivitet kunden forventer, med den innsatsen som tjenesteleverandøren hadde til hensikt.

Outsourcing gjort riktig

Et sentralt element i vellykket outsourcing er å skape riktig kontraktsstruktur og sørge for at både kunde- og tjenesteleverandøren har en grundig forståelse av den. Zaccos team av fagfolk er forberedt på å hjelpe deg med alle aspekter av denne oppgaven.

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss