Forward Patenting™ - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Forward Patenting™

Gi patentporteføljen et løft på en strukturert måte

Trenger din eksisterende patentportefølje å vokse innenfor et bestemt område? Da burde du vurdere å utfylle dine løpende aktiviteter innen forskning og utvikling med en Forward Patenting™-workshop holdt av våre eksperter. De vil hjelpe deg å generere ideer og å innhente patentene som styrker porteføljen din. Våre erfarne patentrådgivere forstår bransjen, din tekniske ekspertise og det juridiske rammeverket for patentsøknader innenfor dine virksomhetsområder. Vi anbefaler at tjenesten utføres som en fysisk workshop, men den tilbys også som en digital variant eller til og med som et hybrid arrangement.

En veldefinert og anerkjent metode for patentinnhenting

Vi har utviklet en strukturert metode for å generere og dokumentere ideer i våre workshops. Målsetningen kan for eksempel være å tenke på en ny måte når det gjelder dine «tradisjonelle» produkter, og legge til nye trekk eller funksjoner som passer til nåtidens og fremtidens krav, f.eks. når det gjelder bærekraftighet og digitalisering. Prosessen forbedrer det interne samarbeidet, og workshopene ledes og tilrettelegges av patentrådgivere med god erfaring innen skriving av patentsøknader.

Tiden som denne effektive prosessen tar fra de kreative menneskene som er involvert, er begrenset. Til slutt struktureres alle detaljer som har blitt tatt opp, ideene dokumenteres grundig og det gis råd om noen av de neste praktiske trinnene fra et IP-perspektiv. De involverte patentrådgiverne kan gi deg generelle råd om patenterbarhet. Oppfølgingsaktiviteter kan omfatte patenterbarhetsundersøkelser og nye patentsøknader.

Hvorfor og når bør du vurdere å generere patenterbare ideer gjennom Forward Patenting™?

Våre patentworkshoper kan utgjøre en viktig del i prosessen med innsamling av IP-er, særlig hvis målet ditt er følgende:

  • Løfte patentporteføljen: Din IP-strategi krever innovasjonsaktivitet innen et bestemt teknologisk område eller med et bestemt fokus, men du er usikker på hvordan du skal komme i gang.
  • Internt samarbeid: Du ønsker å samle kreative medarbeidere fra ulike deler av organisasjonen din for å jobbe med et bestemt problem, og sikre at alle resultater og ideer blir effektivt dokumentert og fulgt opp.
  • Patenterbarhetsundersøkelser: Dine ansatte har mange ideer, men kan dra nytte av profesjonell veiledning om hva som kan være patenterbart, kommersielt levedyktig og verdt ytterligere investeringer.

Er du nysgjerrig på Zaccos unike Forward Patenting™?

Ta kontakt med Tomas Wässingbo, så forteller vi deg mer om denne unike tjenesten og hvordan den kan brukes i din virksomhet.

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss