E-postsikkerhet - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype

E-postsikkerhet

De fleste av oss har mottatt falske eller uredelige e-poster en eller flere ganger. Noen av oss er klar over det, andre er det ikke. Den vanligste metoden kalles e-postspoofing og er mye brukt av cyberkriminelle over hele verden.

Den primære grunnen til å stimulere kriminell aktivitet er at e-postmeldinger som standard ikke har noen mekanisme for godkjenning. Vi har flere aktuelle tjenester som gjør at e-postene dine kan autentiseres riktig, til tross for mangel på standardmetoder.

  • E-postbedrageribeskyttelse: E-postphishing har blitt et stadig økende problem, og viktigheten av å ta de riktige forholdsreglene og utdanne organisasjonen din kan ikke undervurderes. Vi hjelper deg med å implementere e-postsikkerhetsfunksjoner som SPF, DKIM og DMARC, og overvåke e-postflyten ved hjelp av avanserte verktøy, for å oppdage for eksempel svindelforsøk, og for å sikre at beskyttelsen din holder seg oppdatert og relevant.
  • E-postkryptering (S/MIME): S/MIME (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions) er en krypteringsstandard som gjør det mulig å signere og kryptere e-postene dine, slik at ingen andre enn den tiltenkte mottakeren kan lese dem. Videre kan mottakeren bekrefte at e-posten er legitim. S/MIME-sertifikatene består av et nøkkelpar – en offentlig og en privat. Din private nøkkel forblir hos deg og brukes til å signere utgående e-postmeldinger og til å dekryptere innkommende e-postmeldinger som er kryptert med din offentlige nøkkel. Den offentlige nøkkelen brukes til å bekrefte signaturen din og kryptere e-postmeldinger som sendes til deg.
  • Overvåkning av domenenavn: E-postsikkerhetstjenester hindrer ikke at «ikke-forfalskede» e-poster sendes i ditt navn, for eksempel fra et feilstavet domenenavn. Vår Domain Name Watch-tjeneste utfyller beskyttelse mot e-postsvindel ved å overvåke domenestrengen din (f.eks. zacco), og informerer oss om eventuelle domenenavnregistreringer der strengen din er inkludert, uansett om den er i begynnelsen, på slutten eller midt i domenenavnet, og dekker både fremtidige så vel som tidligere domeneregistreringer. Tjenesten kan utvides slik at den også oppdager feilstavinger og andre forvekselbart lignende variasjoner, og antall søk per måned tilpasses dine behov.
  • Opplæringstjenester: Å skape bevissthet i organisasjonen og vite hvordan du oppdager falske e-postmeldinger er avgjørende for å forhindre etterligningsangrep og for å minimere de negative effektene. Zaccos eksperter er tilgjengelige for kursseminarer og opplæring av ansatte. I tillegg tilbyr vi tilpassede phisingkampanjer der vi tester organisasjonen din fra innsiden, øker bevisstheten og utdanner organisasjonen samtidig.

Har du kontroll? Kontakt oss hvis du vil finne ut mer om e-postsikkerhetsmekanismer og strategier!

Snakk med oss!

Magnus Ljungdahl

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand
Team Manager
Gothenburg

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg
Tilbake til alle tjenester Kontakt kontorene våre