Designhåndhevelse - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype

Designhåndhevelse

Registrering av et design gir deg eierskap til rettighetene knyttet til det. Hvis du tror at noen har kopiert designet ditt eller bruker det registrerte designet ditt uten din tillatelse, kan det hende du må håndheve rettighetene dine for å opprettholde verdien.

Selv om mange designkrenkelser kan være utilsiktede, er det fortsatt viktig å forsvare designet ditt for å beskytte omdømmet til merkevaren din. Ofte vil et advarselsbrev sendt av en av våre designrådgivere være nok til å stoppe uautorisert bruk. I andre tilfeller kan det være nødvendig med rettssaker for å beskytte designrettighetene dine og forhindre ytterligere krenkelser.

Et registrert design er også en av de mest effektive metodene for å forhindre kopiering og falske versjoner av produktene dine, siden de kan tas i bruk av tollvesenet og nettbaserte markedsplasser for å identifisere og fjerne forfalskninger mer effektivt.

Stanse kopiering eller uautorisert bruk av designene dine

Designrådgiverne og -advokatene hos Zacco er eksperter på designrett og håndhevelse av designrettigheter. Erfaring med å håndtere juridiske saker av alle størrelser og kompleksiteter, gjør oss godt rustet til å hjelpe deg med å beskytte og sikre designene dine både i og utenfor retten.

Vi kan håndheve designene dine direkte i de fleste markeder, regelmessig håndtere krenkelser og rettssaker over hele EU eller Skandinavia, og internasjonalt i nesten alle jurisdiksjoner gjennom vårt nettverk av betrodde globale partnere.

Oppkjøp av design på nett

Ettersom uautorisert bruk eller kopiering av design i økende grad foregår på nett, er vår kontinuerlige overvåkingstjeneste utformet for å identifisere, og om nødvendig, fjerne alt krenkende innhold. Vi kan overvåke alle åpne deler av internett, fra nettsider og online markedsplasser til sosiale medier og metaverset eller virtuelle verdener.

For mer informasjon eller for å lære mer om hvorfor det er nødvendig å håndheve designene dine for å opprettholde deres verdi, ta kontakt med

Snakk med oss!

Magnus Ljungdahl

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand
Team Manager
Gothenburg

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg
Tilbake til alle tjenester Kontakt kontorene våre