Lone Prehn | Intervju - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Lone Prehn

Lone Prehn

Senior Partner Master of Law European Trademark and Design Attorney

+45 39 48 82 64
lone.prehn@zacco.com

Copenhagen

Trademark professional, startet hos Zacco i 1990

“Det er aldri to like dager. Vi står overfor nye problemer hele tiden som krever nye tilnærminger og et kreativt sinn.”

I prinsippet gjør jeg alt som har å gjøre med varemerker: fra «freedom to operate» søk og søknadsstrategier til håndhevelse. Jeg håndterer kundeporteføljer over hele verden – så i dag kan jeg være ekspert på Saudi-Arabia, og i morgen på Kina eller EU. Jeg er overalt, kan du si.

Jeg jobber med alle typer kunder – store selskaper og små oppstartsbedrifter – og med alle typer produkter og tjenester som spenner fra leker til mote eller legemidler. I utgangspunktet kan det være alle som trenger hjelp på dette området.

“Det er aldri to like dager. Vi står overfor nye problemer hele tiden som krever nye tilnærminger og et kreativt sinn. Jeg liker det svært godt.”

En lang Zacco-karriere

Jeg startet min karriere i 1990 som varemerkeadvokat hos Lehmann & Ree, som deretter fusjonerte med Hofman-Bang & Boutard, og senere ble Zacco. Dette var et veldig spennende trekk for meg, da jeg alltid hadde beundret Hofman-Bang & Boutard og de dyktige advokatene som jobbet der.

Omtrent ti år senere kom jeg til et annet spennende punkt i min karriere: Jeg ble partner i 1999, og vi var da åtte eiere av selskapet. I 2001 fusjonerte vi med Stockholm Patentbyrå i Sverige og Bryns Patentkontor i Norge, noe som var ganske uvanlig, siden dette var den første grenseoverskridende fusjonen i Skandinavia på den tiden.

Andre høydepunkter i min karriere var da jeg ble advokat, da jeg ble paneldeltaker med WIPO, og da jeg var visepresident i Association of Danish Patent and Trademark Agents. Men poenget, gjennom hele karrieren min, er: Det har alltid handlet om varemerker.

Om Zacco-kulturen

Kulturen på Zacco er veldig åpen. Du har enkel tilgang til ledelsen, og hvis du bringer ideer eller forslag fremover, lytter de. Atmosfæren er lys og vi har mye god latter – og kake! Jeg liker også at jeg får strukturere arbeidet mitt ganske uavhengig i Zacco og har et arbeidsforhold som er basert på tillit.

Jeg vil også beskrive Zacco-kulturen når det gjelder hjelpsomhet blant kolleger. Uansett, hvis du jobber langt fra eller nær hverandre, kan du ha gode arbeidsforhold og profesjonelle frem og tilbake.

Fordelene ved å jobbe hos Zacco

Å jobbe i et stort selskap som Zacco betyr at vi er i stand til å håndtere store kundeporteføljer, noe som gir mer varierte arbeidsoppdrag. På grunn av vår størrelse kan vi tilby et bredt utvalg av tjenester – eller det vi kaller vårt 360° perspektiv på åndsverk: alt fra digitale merker, varemerker og patenter til cybersikkerhet etc.

Jeg anser også vår størrelse og tilstedeværelse i mange land som en fordel fordi det betyr at jeg har mange kolleger å samarbeide med og lære av. Forskjellene i kultur og språk, til og med bare innen Skandinavia, gjør jobben veldig interessant.

Hva er det som gjør at du brenner for det daglige arbeidet ditt?

To dager er aldri like. Vi står overfor nye problemer hele tiden som krever nye tilnærminger og et kreativt sinn. Jeg liker dette veldig. Samlet sett er jeg lidenskapelig opptatt av feltet, varemerker og muligheten til å sette min ekspertkunnskap til å bruke til fordel for våre kunder. Når alt kommer til alt – hvis klienten er fornøyd – så er jeg det også!

Hva våre ansatte sier?

Stein Aamot

Partner
Patent Attorney
Sarpsborg, Oslo, Bergen, Stavanger

Les hele intervjuet

Yashaswini Hiran

Head – Human Resources, Region India
Bangalore

Les hele intervjuet

Patrik Olsson

Regional Director, Sweden West European Patent Attorney
Gothenburg

Les hele intervjuet

Camilla Rendal Nielsen

Senior Partner
Patent Director, Region Denmark & Germany
European Patent Attorney
M.Sc.

Les hele intervjuet

Marcus Eilenberg
Tobias Harhoff

Arbeidssamarbeid på tvers av felt: Varemerker og digitale merkevarer.“Når vi jobber hånd i hånd,

Les hele intervjuet

Vishanth Ramakrishnan
Carin Pettersson

Arbeidssamarbeid på tvers av grenser om outsourcing-prosjekt. “Den andre personen er bare en skypesamtale,

Les hele intervjuet