Yashaswini Hiran | Intervju - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Yashaswini Hiran

Yashaswini Hiran

Head – Human Resources, Region India

yashaswini.hiran@zacco.com

Bangalore

Head – Human Resources, Region India, startet hos Zacco i 2019

“Jeg liker å være en del av en organisasjon som fortsetter å strekke seg etter større høyder”

Jeg administrerer ulike HR-funksjoner, for eksempel introduksjonsprogrammer for nye ansatte, effektivisering av prosesser og generell ivaretakelse av ansatte. Jeg håndterer også ansettelsesengasjementer og arrangerer bemanning. Zacco India er fortsatt et nytt kontor, og da jeg ble ansatt i januar 2019, var jeg den første HR-personen her. Så mye av arbeidet mitt har også å gjøre med å sette opp prosesser for hvordan vi gjør ting.

Hvorfor jeg valgte Zacco

Det var faktisk min tidligere sjef, som fortalte meg om jobbåpningen hos Zacco. Han hadde jobbet med Zacco som konsulent, og han kjente og anbefalte administrerende direktør i Zacco India, Ravi Sunderrajan.

Det var både utfordrende og spennende å starte på Zacco India. Ikke bare, fordi det er et nytt kontor, men også fordi jeg pleide å jobbe i et IT-selskap, så for meg var en verden av immateriell eiendom ny og spennende – og er det fortsatt. Det er faktisk en stor del av grunnen til at jeg valgte Zacco: Jeg ønsket å utforske nye ting og ta del i en ny og helt spennende reise. Det er mye læring involvert i denne prosessen, og jeg liker det virkelig.

Det jeg liker mest med arbeidet mitt hos Zacco

I mitt område liker jeg nye ansikter og ny erfaring inn i selskapet best. Når vi har nye ansatte som blir med Zacco, planlegger vi sin første dag her og sørger for at alle har en “kompis”, som blir hos dem hele dagen, tar dem ut til lunsj og viser dem rundt. En gang hver måned vil vi ha en orienteringsdag for nye ansatte, slik at alle føler seg velkommen og vet om Zacco.

På et mer generelt nivå liker jeg å være en del av en organisasjon som fortsetter å strekke seg etter nye høyder. Dette er viktig, tror jeg, fordi det også holder meg motivert i mitt arbeid, å være en del av noe stort som kan ta oss mange steder.

Livet hos Zacco: En fin balanse og internasjonal opplevelse

Å jobbe i Zacco er en flott mulighet til å jobbe med andre deler av verden og forstå ulike kulturer. Generelt synes jeg også det er en fin balanse på Zacco mellom hardt arbeid og fleksibilitet:

“Du kan føle den hardtarbeidende ånden til mennesker her, som samtidig får muligheten og fleksibiliteten til å forfølge sin lidenskap.”

Kulturelle forskjeller: støy og mat

En hovedforskjell mellom vårt kontor i Bangalore og de skandinaviske kontorene jeg har besøkt i København, Göteborg og Stockholm er skravling; i Bangalore, kan du alltid høre folk snakke, mens de skandinaviske kontorene er mye mer stille. Jeg antar vi er vant til mer støy, så vi noen ganger lurer på: hvordan kan de holde seg så stille, ha ha. En annen hovedforskjell er maten – og sannsynligvis mitt eneste problem med Skandinavia!

En svært god dag hos Zacco …

… er når jeg ser mange smilende ansikter. Som HR-person gjør dette meg glad fordi da vet jeg at vi gjør noe riktig. Og vi har mange gode dager i Zacco.

Hva våre ansatte sier?

Stein Aamot

Partner
Patent Attorney
Sarpsborg, Oslo, Bergen, Stavanger

Les hele intervjuet

Patrik Olsson

Regional Director, Sweden West European Patent Attorney
Gothenburg

Les hele intervjuet

Lone Prehn

Senior Partner Master of Law European Trademark and Design Attorney
Copenhagen

Les hele intervjuet

Camilla Rendal Nielsen

Senior Partner
Patent Director, Region Denmark & Germany
European Patent Attorney
M.Sc.

Les hele intervjuet

Marcus Eilenberg
Tobias Harhoff

Arbeidssamarbeid på tvers av felt: Varemerker og digitale merkevarer.“Når vi jobber hånd i hånd,

Les hele intervjuet

Vishanth Ramakrishnan
Carin Pettersson

Arbeidssamarbeid på tvers av grenser om outsourcing-prosjekt. “Den andre personen er bare en skypesamtale,

Les hele intervjuet