Digital Forensics Services - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Digital Forensics Services

Mistenker du tyveri av kundedata eller fagkunnskap etter at en ansatt har begynt hos en konkurrent eller startet en lignende virksomhet? Eller trenger du en undersøkelse for å renvaske navnet ditt mot falske anklager? Vi hos Zacco kan hjelpe deg med å håndheve dine immaterielle rettigheter og beskytte dine digitale eiendeler som f.eks. din kundedatabase.

Våre analytikere har erfaring fra politiet og kan gjennomføre full undersøkelse på datamaskiner, servere, telefoner og nettbrett for å finne kommunikasjon, filoverføringer og dokumenter som avdekker hva som har skjedd i en sak.

Vi kan for eksempel undersøke tidsstemplene i patentsøknader for å avdekke hvilken søknad som ble opprettet først, og dermed kreve retten til patentet. Vi har også erfaring med å undersøke om dokumenter som tilhører en bedrift, har blitt flyttet til eksterne enheter eller skyer.

Proaktiv og reaktiv støtte

Vi har lang erfaring i å utføre undersøkelser og møte i retten. Vi kan hjelpe deg hele veien fra øyeblikket du har en mistanke til saken går for retten. Kontakt oss i dag!

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss