Undersøkelser og støtte ved datatap - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Undersøkelser og støtte ved datatap

Mistenker du at personopplysninger har lekket fra virksomheten din? Trenger du hjelp med undersøkelser før du rapporterer saken av hensyn til personvernforordningen (GDPR)? Vi hos Zacco kan hjelpe deg med å beholde kontrollen på dine digitale eiendeler, som for eksempel personopplysninger.

Uansett om det er en egen ansatt som sender en e-post til feil mottaker, en server som går tapt under transport eller noen som forsettlig stjeler data, så må tapet rapporteres til de relevante myndigheter, aksjonærer og bedrifter du arbeider med.

Uavhengig av om problemet er et løsepengevirus, tyveri av personopplysninger eller et phishingangrep, så kan våre erfarne analytikere hjelpe deg med å identifisere og begrense skadene og skrive en rapport som vil hjelpe deg med å beskytte din virksomhet. Denne rapporten kan skreddersys for intern bruk, domstolene, eller myndigheter innen datavern.

Vi kan hjelpe deg hele veien

For å beskytte deg selv og unngå høye bøter, må du ha alt skriftlig ettersom dette kan brukes som bevis. Om uhellet skulle ramme, kan våre eksperter veilede deg gjennom hvert skritt av prosessen og hjelpe deg med å skrive de første dokumentene, så vel som å utføre undersøkelser og lage rapporten. Kontakt oss i dag!

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss