Tjenester for utvikling av sky-applikasjoner - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Tjenester for utvikling av sky-applikasjoner

Trenger du eksperthjelp for å bygge din sky-applikasjon? Zacco er et IP-konsulentfirma som tilbyr skreddersydd utvikling av applikasjonstjenester for nettskyen på tvers av alle plattformer, og vi kan hjelpe med å utvikle og sikre dine digitale verdier.

Vårt Secure Development-team tilbyr full-stack utviklingstjenester på Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform sammen med kravanalyse, kvalitetssikring av programvare, og programvareprosjektledelse.

Sikkerhet er en av våre høyeste prioriteter gjennom hele utviklingsprosessen. Vi tar også tak i og vurderer de digitale verdiene som data, programvare og apper, som blir skapt under prosessen og kan være av verdi for deg. Vi vurderer for eksempel hva slags data som blir generert. Hvem eier dataene? Hvor blir de lagret? Når vi håndterer personopplysninger må vi sikre at vi overholder personvernforordningen. Og hvis vi bestemmer oss for å bruke programvare med åpen kildekode må vi sikre at vi forstår lisensstrukturene og har den riktige prosessen for å jobbe med programvare med åpen kildekode.

Vil du vite mer om våre tjenester for utvikling av sky-applikasjoner?

Zaccos Secure Development-team har omfattende erfaring med å utvikle sky-applikasjoner, og sikre data eller andre digitale verdier vi identifiserer under prosessen.

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss