Prosjektledelse programvare - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Prosjektledelse programvare

Trenger du eksperthjelp for å administrere dine prosjekter for programvareutvikling? Zacco er et IP-konsulentfirma som yter prosjektledelse og smidig lederskap og kan hjelpe deg med alt fra å utvikle programvare til å beskytte de digitale verdiene vi identifiserer i prosessen.

Sikkerhet er en av våre høyeste prioriteter gjennom utviklingsprosjektet. Vi tar også tak i og vurderer de digitale verdiene som data, programvare og apper, som blir skapt under prosessen og kan være av verdi for deg. Vi vurderer for eksempel hva slags data som blir generert. Hvem eier dataene? Hvor blir de lagret? Når vi håndterer personopplysninger må vi sikre at vi overholder personvernforordningen. Og hvis vi bestemmer oss for å bruke programvare med åpen kildekode må vi sikre at vi forstår lisensstrukturene og har den riktige prosessen for å jobbe med programvare med åpen kildekode.

Vi hos Zacco kan:

  • levere tverrfunksjonelle team av programvareutviklere og patentkonsulenter som kan bistå deg i utviklingsfasen så vel som hjelpe med å skape og ta patent på verdifulle digitale verdier, som programvare eller data (f.eks. tall, statistikk, opplysninger).
  • hjelpe deg med å forstå risikoene og mulighetene involvert i for eksempel det å bruke åpen kode-lisenser kontra det å ta patent på din programvare og kunnskap.

Mange av våre prosjektledere er sertifisert i prosjektledelse av PMI, IPMA og PRINCE2, og vi har en dyp forståelse av smidige prosesser og metoder.

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss