Sårbarhetsskanning - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Sårbarhetsskanning

Flere og flere selskaper sliter med virus, ransomware og andre typer cyberangrep som skjer på grunn av sårbarheter som allerede er kjent. Har du kontroll over bedriftens sårbarheter –både i interne og eksterne systemer? Zacco kan hjelpe med å vurdere disse sårbarhetene og med å prioritere hva du kan gjøre og i hvilken rekkefølge.

Zaccos sårbarhetshåndtering vil hjelpe organisasjonen din med å danne seg en generell oversikt over kjente sårbarheter i alle enheter og programmer i nettverket. Vi kan skanne dine interne så vel som eksterne systemer og avdekke hvilke enheter som er mest utsatt.

Når verktøyene våre er ferdige med å skanne sårbarheten, vil våre IT-sikkerhetsspesialister sammen med deg gå gjennom resultatene og skrive en administrasjonsrapport. Denne rapporten vil være fri for falske positiver og inkludere en “ren” liste over sårbarheter, slik at de sårbarhetene som faktisk utgjør en trussel, ikke drukner i en lang liste. Denne rapporten gjør det mulig å heve sikkerhetsnivået i organisasjonen din betraktelig.

Jo flere enheter, jo større risiko for trusler

Det er vår erfaring at selv om mange selskaper i dag har forbedret sin eksterne sikkerhet betydelig, faller den interne sikkerheten bak. En vanlig trussel oppstår for eksempel når ansatte flytter firmadata til en ekstern sky eller andre typer plattformer (f.eks. fildelingstjenester), ofte uten å a noen baktanker med dette.

Hvor trygge er bedriftens data? Kontakt oss i dag, og vårt team av IT-sikkerhetsspesialister vil hjelpe deg med å finne ut av det!

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss