Kvalitetssikring - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Kvalitetssikring

Trenger du eksperthjelp for å sikre kvaliteten i utviklingssyklusen for programvare? Zacco sørger for skreddersydde tjenester for kvalitetssikring for å heve kvaliteten på digitale verdier, slik som programvare, data og kode.

Kvalitetssikring er en løpende prosess som er ment å sikre at utviklet programvare etterkommer anerkjente standarder eller kvalitetsspesifikasjoner. Vårt Secure Development-team har all nødvendig kompetanse innen kvalitetssikring, slik at du kan nå kvalitetsnivåene som kreves i et testdrevet miljø. Det er bevist at testing av programvare øker kvaliteten, reduserer totalkostnader og reduserer ledetid.

Vi sørger for kvalitet og sikkerhet i programvare

Sikkerhet er en av våre høyeste prioriteter gjennom hele prosessen. Vi tar også tak i og vurderer de digitale verdiene som data, programvare og apper, som blir skapt under prosessen og kan være av verdi for deg. Vi vurderer for eksempel hva slags data som blir generert. Hvem eier dataene? Hvor blir de lagret? Når vi håndterer personopplysninger må vi sikre at vi overholder personvernforordningen.

Zaccos team av testledere, testutviklere, og kravteknikere kan hjelpe deg gjennom alle faser av et Sprogramvare-utviklingsprosjekt.

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss