DevSecOps - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

DevSecOps

Hensikten med DevSecOps (utvikling, sikkerhet og operasjoner) er å heve sikkerhetskunnskapen innen alle fag og virksomheter. Ettersom nettkriminaliteten dessverre bare øker, har IT-sikkerhet aldri vært viktigere enn i dag. Zaccos Secure Development-team kan hjelpe deg med å holde dine immaterielle verdier sikre.

DevSecOps står for utvikling, sikkerhet og operasjoner. Kort sagt, så vil det å ha et DevSecOps-rammeverk (som bruker spesielle DevSecOps-verktøy og -prosesser) sørge for at sikkerhet allerede er bygget inn i nettapplikasjoner og ikke bare legges usystematisk til etterpå. Dette reduserer sjansen for feiltrinn og angrep.

Vårt Secure Development-team kan tilby:

  • Teknologisk assistanse in order to integrate the needed security solutions and create the so-called “security hooks” (within the CI-CD pipeline) for effective and secure development and operations.
  • Konsulenttjenester inkludert Gap-vurdering, DevSecOps-retningslinjer og utvikling av rammeverk, DevSecOps-ferdighetsvurdering og strukturering av team, og DevSecOps-aktivering av etterlevelse.
  • Trening og opplæring i DevSecOps-feltet for fagpersoner og virksomheter, inkludert utvikling av sikker kode og DevSecOps, introduksjon til DevSecOps-sikkerhet, verktøyintegrasjon for DevOps og administrasjon av DevSecOps for sikkerhetsledere.

Zaccos Secure Development-team har omfattende erfaring og kan hjelpe deg å sikre dine data eller andre digitale verdier når vi bygger ditt DevSecOps-rammeverk.

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss