Detaljhandel/e-handel - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Detaljhandel/e-handel

E-handel og onlineshopping har vokst eksponentielt i løpet av det siste tiåret og det er ingenting som tyder på at dette skal ta slutt. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at internasjonal og nasjonal lovgivning noen ganger sliter med å henge med.

Mangelen av et fysisk utstillingsvindu gir enorme muligheter for internasjonal ekspansjon. Men i takt med at potensialet for utviklingen av uutnyttede inntekter øker, gjør faren for krenkelser av immaterielle eiendeler det samme. Suksess innen e-handel krever fleksibilitet og kontinuerlig innovasjon for å forbli relevant på en overfylt markedsplass. Firmaer som opererer online, må sikre at deres varemerker og copyrights blir beskyttet og forsvart på tvers av alle eksisterende markeder, samt dem planlagt for fremtidig ekspansjon.

Lovgivningen innen e-handel forandrer seg hele tiden, ettersom regjeringer og internasjonale regulatorer oppdager nye systemer for etterlevelse, og strekker seg utover de tradisjonelle områdene innen kundebeskyttelse og til personvern, markedsføring og forskningsdata. Med nye forskrifter på plass, slik som GDPR, samtykke til informasjonskapsler og PCI-DSS for betalinger, er en tilnærming som inkluderer både informasjonssikkerhet og databeskyttelse, nå integrert i kommersiell suksess online. Bedrifter som har opplevd at forbrukerdata har blitt eksponert eller stjålet, har lidd en uopprettelig omdømmeskade, og utover tapet av kundens goodwill, kan det å miste oversikten over den raskt skiftende lovgivningen få alvorlige økonomiske konsekvenser, fra pengebøter til påbud om å stanse handelen.

Zacco veileder noen av de mest kjente merkevarene i verden når det gjelder registrering, beskyttelse og overvåking av deres varemerker, design og opphavsrett. Ekspertene våre innen bransjen og e-handel guider deg gjennom alt fra identitets- og digitale IP-eiendeler, fra fysiske butikker til onlinehandel, og hjelper deg med å ligge i forkant av nye utviklinger i lovgivningen på den online markedsplassen, både i EU og globalt. Vi har utviklet en omfattende forståelse for relevant handelsrett, etterlevelse av reguleringer og best practice over hele den digitale plattformens livssyklus og kan gjennomføre en omfattende gjennomgang på tvers av ditt utvalg av e-handelsplattformer. Dette kan omfatte å sikre et domenenavn tilknyttet merkevarene dine, en samsvarskontroll i hele forsyningskjeden din, en full gjennomgang av de tilknyttede forretningsvilkår og detaljert innsikt i alle formelle krav samt uformelle forventninger.

Utover beskyttelsen av merkevaren og omdømmet ditt, kan Zacco Digital Trust også bistå med det siste innen utvikling av digital sikkerhet, og beskytte den underliggende nettverksinfrastrukturen mot uautorisert inntrenging, samt hjelpe deg med å beskytte kundens private opplysninger. Fra sikker apputvikling og betalingsløsninger til en omfattende gjennomgang av din online kildekode, kan vi hjelpe deg med alle aspekter av sikker digital detaljhandel.

Ta kontakt med våre eksperter. Vi hjelper deg gjerne med det følgende eller mer:

  • Gjennomføre en omfattende juridisk gjennomgang av hele netthandelsiden og bestillingsprosessen for å sikre overholdelse av alle relevante lover og reguleringer, både i EU og globalt.
  • Gi råd om alle vilkår og betingelser, inkludert betingelser for medlemsskap og registrering knyttet til e-handelsplattformene dine.
  • Sikre at forbrukerdata og private opplysninger er sikret og at samtykke til informasjonskapsler håndteres på riktig måte. Digital Trust-teamet vårt kan også hjelpe med underliggende nettverksinfrastruktursikkerhet.
  • Etablere, gjennomgå og forhandle leverandøravtaler.
  • Gjennomføre workshops og treningssessions med frontlinjepersonalet ditt om forbrukerregler, rettigheter og hvordan du håndterer kundeopplysninger korrekt.
  • Sikre ditt primære domenenavn for e-handel og inkludere alle relevante sikkerhetskrav, for eksempel SSL-sertifikater, betalingsløsninger og GDPR.

Zacco Digital Trust kan også gjennomgå koden til nettstedet ditt og utføre penetrasjonstester for å vurdere nettstedets sikkerhet og forsvar.

Snakk med Magnus Ljungdahl, Magnus.Ljungdahl@zacco.com, Kristian Elftorp, Kristian.Elftorp@zacco.com eller Peter Friis, Peter.Friis@zacco.com 

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand
Team Manager
Gothenburg

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg
Kontakt oss