Bekjempelse av produktforfalskninger - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Bekjempelse av produktforfalskninger

Har du oppdaget at kopiversjoner av produktene dine selges på uventede steder? Kopierer noen produktene dine eller selger falske eller piratkopierte varer? Produktforfalskninger er illegal produksjon og salg av varer eller emballasje som urettmessig kopierer eller bruker dine patenter, ditt design og dine varemerker. De siste EU-rapportene hevder at produsenter av forfalskninger og kopivarer i 2020 stod for produkter til en verdi på nesten 2 milliarder euro som ble beslaglagt i EU og ved dets grenser.

Å bekjempe produsenter av forfalskninger, kopivarer og etterligninger handler om mer enn å beskytte merkevaren din

Forfalskninger representerer mer enn bare tapte inntekter, de kan gjøre stor skade på omdømmet til merkevaren din. Mange forfalskninger vil kanskje ikke bestå de strenge sikkerhetstestene som er utviklet for å beskytte forbrukere verden over, og kan faktisk representere en potensiell fare for kundene. På samme måte er forfalskninger ofte av dårlig kvalitet eller billige i produksjon, og dette kan villede forbrukere til å tro at så lav kvalitet er representativt for merkevaren din.

Ikke la andre urettmessig nyte godt av det du har jobbet hardt for

Merket ditt kan være én av dine viktigste og mest verdifulle eiendeler, og det tar lang tid, innsats og penger å etablere et positivt omdømme. Det er viktig å bevare verdien, og ikke la andre forsimple merket ditt og høste fortjenesten av det du har jobbet så hardt for.

Zacco har den tekniske ekspertisen og erfaringen til å hjelpe deg med å utvikle en omfattende løsning og strategi mot forfalskning. Fra kontinuerlig overvåking av online markedsplasser og sosiale medier, til å operere direkte med tollere for å hjelpe dem å gjenkjenne, beslaglegge og ødelegge falske varer, har vi en rekke verktøy og tjenester som bidrar til å forhindre at forfalskninger når potensielle kunder og skader merkevaren din.

For mer informasjon om hvordan en vellykket strategi for bekjempelse av forfalskninger kan beskytte og bevare merkevarens verdi, ta kontakt med én av følgende personer:

Tilbake til alle tjenester

Snakk med oss!

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK
Partner
Oslo

Solvår Winnie Finnanger

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Lars Henrik Stoud Platou

Senior Partner
Attorney at Law
Oslo

Anne Merete Kvistad Haugerud

Partner
Regional Manager, Patents
Oslo

Renaud Permezel

Digital Brand Consultant
Oslo

Linda Methlie

Attorney at Law
Partner
Oslo

Hans Langan

Senior Partner
European Patent Attorney 
Oslo

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Kontakt oss