Kvalitetssikring programvare - Norsk
Zacco logotype
Zacco logotype

Kvalitetssikring programvare

Trenger du eksperthjelp for å sikre kvaliteten i utviklingssyklusen for programvare? Zacco sørger for skreddersydde tjenester for kvalitetssikring for å heve kvaliteten på digitale verdier, slik som programvare, data og kode.

Kvalitetssikring er en løpende prosess som er ment å sikre at utviklet programvare etterkommer anerkjente standarder eller kvalitetsspesifikasjoner. Vårt Secure Development-team har all nødvendig kompetanse innen kvalitetssikring, slik at du kan nå kvalitetsnivåene som kreves i et testdrevet miljø. Det er bevist at testing av programvare øker kvaliteten, reduserer totalkostnader og reduserer ledetid.

Vi sørger for kvalitet og sikkerhet i programvare

Sikkerhet er en av våre høyeste prioriteter gjennom hele prosessen. Vi tar også tak i og vurderer de digitale verdiene som data, programvare og apper, som blir skapt under prosessen og kan være av verdi for deg. Vi vurderer for eksempel hva slags data som blir generert. Hvem eier dataene? Hvor blir de lagret? Når vi håndterer personopplysninger må vi sikre at vi overholder personvernforordningen.

Zaccos team av testledere, testutviklere, og kravteknikere kan hjelpe deg gjennom alle faser av et Sprogramvare-utviklingsprosjekt.

Contact us

Back to all services Contact our offices